Hebké výhonky Qimenské (Qi Men Mao Feng) 79 Kč Neboli „Ochmýřené vrcholky z Čchi-menu“. Chuť čaje je tenká, svěží s velmi příjemným a dlouhým aftertastem. Výrazně zastoupeny jsou tóny medové a oříškové, zlehka i vanilkové až čokoládové. Keemun Mao Feng Imperial 90 Kč Lehce atypická, avšak naprosto vynikající třída čaje Keemun z jarní sklizně. Prvotřídní, dlouhý, do tenkých, lesklých jehliček svinutý list, sladké vůně s aroma hořké čokolády. Nálev svěží, vynikající, plné a zcela harmonické, medově sladké chuti s aroma hořké čokolády a květovými tóny. Mimořádná varianta čaje Keemun. Dian Hon 79 Kč Celolistový čaj z privincie Yunnan, obsahuje mnoho zlatavých tipsovitých lístků. Špičková sorta tohoto čaje vyniká dlouhodoznívající hořkosladkou, svěží chutí s lehkými medovými, ovocnými až oříškovými tóny.
Čína červené čaje
Tyto plně fermentované, u nás běžně nazývané černé čaje, se v Číně, podle barvy nálevu, nazývají červené (hong cha – chung čcha). Přestože v samotné Číně nejsou příliš oblíbené, jejich hlavní druhy jsou mistrovskými díly. I levnější sorty nás příjemně překvapí pěkným vzhledem, svědčícím o dokonale provedené sklizni a zpracování. Některé čaje z této skupiny se vyrábějí pouhých sedmdesát let (např. Yunnan), zatímco jiné jsou známy od 17. století. Nicméně je nutno předpokládat, že tento typ čaje je Číňanům znám přinejmenším stejně dlouho jako vícenásobně fermentované čaje typu Pu Er.